Halmpiller

Bestil førsteklasses halmpiller til heste på Pillefyren.dk. Vores halmpiller er fri for svampesporer, toksiner og bakterier og skaber et rent og sundt staldmiljø for din hest. Bestil nu og forkæl din hest med det bedste.
Halmballerne bliver fugtighedsmålt og snittet ned til en snitlængde på 4 mm, hvilket øger den færdige halmpilles absorberingsevne samt ensartethed til et ekstremt højt niveau. Efter presningen af halmpillerne, bliver de nedkølet og støvrenset, således pillens robusthed øges samt støvgener reduceres. Derfor henvender Pillefyrens halmpiller sig til den kræsne forbruger, som ikke går på kompromis med kvaliteten og hestens velvære.

Viser alle 2 resultater

Indkøbskurv

Vi anvender tredjepartssporingsteknologier, såsom cookies og targeting. Vi behandler personlige data, såsom din IP-adresse eller browseroplysninger, for at personalisere det indhold, du ser. Det giver os mulighed for at vise dig mere relevant indhold og forbedre din internetoplevelse. Vi værner om dit privatliv, og derfor beder vi om din tilladelse til at bruge følgende teknologier. Du kan altid ændre eller trække dit samtykke tilbage senere ved at besøge siden cookie- & privatlivspolitik.  Læs mere