Om Pillefyren

Dansk produceret kvalitet

Pillefyren ApS er en dansk producent og leverandør af strøelse baseret på varmebehandlede halmpiller. Halmpillerne kan anvendes, som en forbedret erstatning til andre typer af strøelse indenfor heste, landbrug samt hobby- & kæledyr.

På fabrikken i Nordjylland bliver halmballerne snittet, hvor halmen bliver ført i gennem sten- og metaldetektorer, som fjerner uhensigtsmæssige genstande. Under presningen opnår halmpillerne en temperatur på ca. 100 grader, hvorfor eventuelle svampesporer, toksiner og bakterier dræbes. Derudover bliver halmpillerne sigtet, hvilket sikrer et ensformet produkt, som består af rene halmpiller. Derfor er Pillefyrens halmpiller foruden unødvendigt smuds, som ofte er udfordringen ved traditionelle halmpiller på markedet. Ovenstående er med til at sikre en ekstrem høj kvalitet på vores halmpiller. 

Hos Pillefyrens fabrik i Nordjylland sikres den høje kvalitet på halmpillerne gennem vores systematiske tilgang af råvarer, hvor alle bigballer bliver fugtighedsmålt, således den ekstrem høje sugeevne er ens ved hver eneste pille. Halmballerne bliver snittet ned til en snitlængde på 4 mm, hvilket øger den færdige halmpilles absorberingsevne samt ensartethed. Efter presningen af halmpillerne, bliver de nedkølet og støvrenset, således pillens robusthed øges samt støvgener reduceres. Derfor henvender Pillefyrens halmpiller sig til den kræsne forbruger, som ikke går på kompromis med kvaliteten og hestens velvære.

Indkøbskurv

Vi anvender tredjepartssporingsteknologier, såsom cookies og targeting. Vi behandler personlige data, såsom din IP-adresse eller browseroplysninger, for at personalisere det indhold, du ser. Det giver os mulighed for at vise dig mere relevant indhold og forbedre din internetoplevelse. Vi værner om dit privatliv, og derfor beder vi om din tilladelse til at bruge følgende teknologier. Du kan altid ændre eller trække dit samtykke tilbage senere ved at besøge siden cookie- & privatlivspolitik.  Læs mere