Heste

Hvorfor vælge halmpiller til din hest?

Ved at anvende halmpiller skaber du både et bedre miljø for din hest og minimerer tidsforbruget på at muge ud, så du kan bruge din tid sammen med hesten i stedet!

  • 5-6 gange sugeevne.
  • Lavt støv- og ammoniakindhold.
  • Allergivenligt produkt.

Halmpiller er et naturprodukt som er produceret uden skadelige allergifremkaldende eller giftige stoffer.

Halmpillerne giver et godt staldmiljø med lavt støv- og ammoniakindhold, samt en grov struktur, med bløde halmfibre giver god madras i boksen, som er meget skånsom for hestens led.

Halmpiller er både nemmere at håndtere og transportere, hvilket sikrer et lavt arbejdsforbrug. Derudover giver det en minimal mødding og hurtig formuldning, hvorfor mødding fra halmpiller er interessant for biogasanlæg. Produktet er ydermere Miljøvenligt med lavt energi og CO2 forbrug

Halmpiller kan suge 3 – 3,5 Liter vand per kilogram, hvilket svarer til en sugeevne på 500-600%. Halmpiller varmer bunden op nedefra, hvilket gør madrassen selvtørrende, ved et jævnt lag i hele boksen, på 15-20 cm.

Det gennemsnitlige forbrug af halmpiller på en hesteboks på 10m2 ligger på cirka 1300-1500 kg per år. Det svarer til en mængde på cirka 120 kg per måned, som kan holde boksen rent 2 til 6 uger. En typisk mængde for opstart af en ny hesteboks med halmpiller vil ca. ligge på 200 kg.

Vores halmpiller er produceret af 100% hvede, som er snittet ned til 5mm og derefter presset til piller, den høje temperatur som opstår under produktionen, dræber eventuelle bakterier, toksiner og sporer. Dette gør dem også velegnet til heste med allergi.

Strøelse til heste

Indkøbskurv

Vi anvender tredjepartssporingsteknologier, såsom cookies og targeting. Vi behandler personlige data, såsom din IP-adresse eller browseroplysninger, for at personalisere det indhold, du ser. Det giver os mulighed for at vise dig mere relevant indhold og forbedre din internetoplevelse. Vi værner om dit privatliv, og derfor beder vi om din tilladelse til at bruge følgende teknologier. Du kan altid ændre eller trække dit samtykke tilbage senere ved at besøge siden cookie- & privatlivspolitik.  Læs mere